background-0.jpg
 

ETT BRINNANDE ENGAGEMANG FÖR DIN SÄKERHET

Det finns många olika metoder att utföra brandskydd på. Minst lika viktigt som valet av rätt brandskyddsmetod, är det att få jobbet utfört av proffs – utbildade, kunniga yrkesmän, som är specialister på brandskydd och gör ett riktigt montage. På BrandEx är vi just brandskyddsproffs.

 

Anlita oss på BrandEx, så garanterar du dig själv en helhetslösning från en enda entreprenör, som kan allt om brandskydd och vet vilken metod och vilken produkt som fungerar bäst i varje enskild miljö. Vi har lång erfarenhet av olika sorters brandskydd och lagerför ett komplett, handplockat produktprogram med de bästa produkterna inom varje nisch. Därför kan vi också ta ansvar för hela ditt brandskydd och ge dig en kostnadseffektiv paketlösning som inkluderar både kvalitet och service.

 

Torbjörn Pettersson
Administration/Säljare/Projektledare

Dir: 0155-29 19 61
Växel: 0155-29 01 00
Mobil: 070-630 67 42
torbjorn.pettersson@brandex.se

VÅRA PROJEKT

BrandEx har sedan många år tillbaka ramavtal med Vattenfall och utför brandtätningar inom den svenska kärnkraftsindustrin. Inom gruvindustrin har omfattande projekt utförts åt LKAB både i Kiruna och Malmberget. Åt Boliden mineral har projekt utförts både i Aitik och Grapenberg. Omfattande brandtätningsprojekt har utförts i Stockholm vid bygget av Södra och Norra Länken uppdragsgivare var Tunnelentreprenad AB. Brandskyddsmålning har utförts både på stora och små projekt. Offshore projekt har vi utfört i Italien, Holland, Syd Korea, Öst Timor med mera.

Utöver dessa projekt så har vi hunnit med tusentals av projekt under de 25 år vi varit verksamma både inom nybyggnation, befintlig industri med mera. Du kan läsa mer om dessa här nedan.

FLER PROJEKT & REFERENSER

Fler referenser finns på Byggfolio ->

 
 

LISTA ÖVER VÅRA PROJEKT


SÖK EFTER VÅRA PROJEKT

Här kan du söka på vilken typ av tjänst, ort eller typ av lokal. 


VÅRA SENASTE PROJEKT