FireStop 400  |  177 kr exkl. moms / styck

Brandfog akryl, FireSeal  |  310 ml  |  Artnr: 1131

Akryl svällande Brandklassad tätning av plaströr i väggar och golv. Expanderar vid brand. Ingår i brandtätningssytem FS-Universal, FS-Flex D samt FS-Flex F.

Användningsområde
FireStop 400 är främst avsedd att användas i olika brandtätningsapplikationer inomhus t ex som ett alternativ till silikonbaserade produkter i FireSeals brandtätningssystem FS-Flex D, FS-Flex F och FS- Universal. FireStop 400 är även godkänd som tätning runt elektrikerrör av PVC- plast samt för Pex-rör.

Beskrivning
FireStop 400 är en vattenbaserad akrylmassa med värmesvällande egenskaper. Den härdar till en semi-flexibel tätning och hindrar genomträngning av eld, rök, gas och vatten. FireStop 400 ingår även i brandtätningssystemen FS-Universal, FS-Flex D samt FS-Flex F. Ohärdat material kan avlägsnas med en fuktig trasa. Härdat material avlägsnas mekaniskt.

Godkännande
FireStop 400 är registrerad i BASTA-registret. BASTA registreringen innebär att vi kan styrka att denna byggvara uppfyller överenskomna egenskapskriterier avseende miljö- och hälsofarliga egenskaper.

Ladda ner tekniskt datablad här >

Art. nrProduktFärgStorlekAntal/kartPris exkl. moms
1131Brandfog akrylVit310 ml15 st196 kr/st